tirsdag, 17 november 2020

Nå er det tid for å hedre!

Written by
8. DESEMBER KL19: Noter deg for tidspunktet og gjør klar PC, Mac’n, mobilen eller iPaden og gjør deg klar for direktesending! 8. DESEMBER KL19: Noter deg for tidspunktet og gjør klar PC, Mac’n, mobilen eller iPaden og gjør deg klar for direktesending! FOTO: Morten Jensen
Sett av en times tid 8. desember kl 19! Da skal det deles ut hederspriser til seilere som har fremhevet seg i denne spesielle korona-sesongen.

Vanligvis avrundes seilsesongen med den store seilerfesten etter Mesternes Mester (MM). I år ble det verken noe MM eller seilerfest, men like fullt inneholder seilsesongen seilere og personer som har fremhevet seg. Og for å hedre disse og i mangel av en fysisk festarena, vil Norges Seilforbund i samarbeid med Helly Hansen, avholde en digital hedersprisutdeling 8. desember.

Det hele vil bli strømmet direkte på nettet i form av et aldri så lite seiler-show med prisutdelinger og andre innslag. Det hele er beregnet til å kunne vare i cirka en times tid. Så sett av en time i kalenderen 8. desember fra kl 19!

Da vil du få vite hvem som blir Årets Seiler, Årets Juniorseiler, Årets Trener og Årets Ildsjel. Blant annet. I tillegg blir det mye annen seilermoro! Kanskje noen overraskelser også.