Team «Baghdad II» fra KNS har inntatt en 4. plass etter første dag av amatør-VM i J/70 i Danmark. Hele 13 norske lag deltar av i alt 108.

Børre og Sigurd Hekk Paulsen, Christen Horn Johannessen og Kristoffer Spone utgjør «Baghdad II»-laget som etter en 11. plass og to 2. plasser kun har tre lag foran seg på resultatlisten etter første dag. De er dessuten beste europeiske lag. Foran dem er to brasilianske og et amerikansk lag.

Hele 13 norske lag har tatt turen til Danmark for å seile J/70 Corinthian Worlds 2024 i Danmark. Mange av lagene har kjente seilere fra seilsportsligaen og Mesternes Mesterskap. 

Nest best av de norske lagene så langt er team «Still Crazy» med store deler av de regjerende mestrene i Mesternes Mesterskap seiler. På dette laget er de fem, og det er: Anders Klippenberg (KNS), Ole Christian Gahr Vordal (KNS), Morten Røisland (Risør), Espen Tønnesson Moss) og Regine Syrdal Tronstad (Risør). Status så langt er en 19. plass etter plasseringene 20, 4 og 15.

På plassen bak Team «Presto» med brødrene Mikkel og  Petter Hessen (KNS), Petter Mørland Pedersen (Arendal), Jonathan Seim (Drøbaksund) og Iselin Dahl (Frognerkilen. Plasseringer: 22-11-7.

Den rekordstore deltakelsen gjør at lagene er inndelt i to felt.

Se hele resultatlisten