tirsdag, 10 september 2019

Vil du bidra i Arrangør&Dommerutvalget?

Written by Henrik Wigers Larsen
Startsjefen i aksjon Startsjefen i aksjon [Foto: Per Bakke]

Norsk seilsport er i rivende utvikling med nye formater på seilingen og andre båttyper enn vi tidligere har vært vant med.

For å sikre god gjennomføring av de forskjellige arrangementene som spenner fra VM til lokale klubbregattaer, er vi helt avhengige av frivillige som er villige til å stille som arrangører og dommere. Dessverre ser vi at rekruttering av disse ressursene er vanskelig og at snittalderen på de som er med, går opp.

Norges Seilforbunds Arrangør&Dommerutvalg ser derfor på fornyelse av opplæringsmateriell og læringsform som sin viktigste oppgave.

For å ta nye steg ser utvalget derfor etter et nytt medlem som kan vise vei innen moderne læringsplattformer. Blir innholdet formidlet i en kanal og form som appellerer, er vi sikre på at flere vil ta seg tid til å heve sin kompetanse og derigjennom bli en viktig ressurs for seil-Norge.

Er du en person som brenner for seilsport, har god kunnskap rundt moderne læringsplattformer og god formidlingsevne, vil vi gjerne ha deg med på laget.
Ta kontakt med Per Bakke tel: 982 55 055 eller Henrik Wigers Larsen tel: 415 00 288 for mer informasjon.