mandag, 16 september 2019

Bli med på den store seilerfesten!

Written by
FEST: Seilernes sesongavslutning blir markert med den store seilerfesten der det sjelden er noe å si på stemningen og hvor premiene for årets høydepunkt vil bli delt ut. FEST: Seilernes sesongavslutning blir markert med den store seilerfesten der det sjelden er noe å si på stemningen og hvor premiene for årets høydepunkt vil bli delt ut. FOTO: Trond R. Teigen
Seilsesongen er ubønnhørlig på hell, men før punktum settes, går mesternes mester 11. og 12. oktober og den store seilerfesten av stabelen. Til festen er alle landets seilere inviterte til å delta.

seilerfesten2019
Det er blitt en tradisjon å avslutte seilsesongen med « Den store seilerfesten» etter mesternes mester, og i år som i fjor finner den sted på restaurant Sjømagasinet på Tjuvholmen i Oslo. Til denne festen er alle seilere inviterte sammen med deltagerne i Mesternes Mester.

På Sjømagasinet blir det utdeling av kongepokalen til vinnerne av Mesternes Mester og det blir premieutdeling for seilsportsligaens to divisjoner. I tillegg skal en liten håndfull fortjente seilere utpekes til å få gjeve titler: Årets Seiler, Årets Juniorseiler, Årets trener og Årets ildsjel. 

Christian Radichs Ærespris vil bli tildelt en ung seiler mellom 15 og 21 år som har utmerket seg med sitt engasjement for å skape et bedre miljø, fremme seiling generelt eller har bidratt til å spre ren seilglede.

Det er fortsatt anledning til å nominere kandidater til alle disse titlene og Christian Radichs Ærespris. Fristen er satt til 20. september.

Vær med på å feire alle vinnerne og ildsjelene som får hjulene i norsk seilsport til å gå rundt, og ikke minst være med å feire seilsporten i seg selv og treff kjente og ukjente seilere på en fest som tradisjonen tro alltid blir hyggelig og morsom.

Lars Erik Mørk har sagt seg villig til å lose oss gjennom det tettpakkete programmet.

Så oppfordringen er ganske enkel: Meld deg på!

Dato: 12. oktober. Sted: Sjømagasinet: Klokkeslett: Kl 19:30.