torsdag, 21 november 2019

Race Report 2019 foreligger på papir og digitalt

Written by
RACE REPORT: 2019-utgaven av seilsportsligaens Race Report foreligger nå. RACE REPORT: 2019-utgaven av seilsportsligaens Race Report foreligger nå. FOTO: Morten Jensen
Hva skjedde med seilsportsligaen i 2019? Nå foreligger en 92 siders rapport med oppsummering, rapport og bakgrunnsinformasjon om seilsportsligaen anno 2019.

Rapporten inneholder en oppsummering av de fire ligastevnene som er blitt avholdt i år og om kvalifiseringsstevnet i Sandefjord før ligaen startet. Rapporten er også spekket med tall, poeng og facts om ligaen.

Den inneholder en mengde bakgrunnsinformasjon om «dagliglivet» for dem som jobber med å legge til rette for ligastevnene. Møt gutta bak frontlinjen og bli med en tur til verkstedet der båter og utstyr blir oppbevart.

Visste du forresten at gjennomsnittsalderen på en deltager i seilsportsligaen er 33,33 år – og at det er en vesensforskjell i aldersammensettingen på seilerne i eliteserien og 1. divisjon? Ikke. Vel, svaret finner du i Race Report 2019.

Race Report forteller også om hvordan engasjementet rundt ligaen øker og noe om nyhetene i 2020. Dessuten inneholder rapporten en hel seksjon om seilernes miljøengasjement gjennom Clean Seas-kampanjen – en kampanje som vil bli enda mer fremtredende i 2020. Dette er kort og godt alle seileres fanesak!

Race Report vil bli sendt til alle landets seilforeninger og den vil bli tilgjengelig i digitalt format på seilsportsligaens nettside. Men allerede nå kan du lese den her.