onsdag, 04 desember 2019

Fellesseminaret er en del av klubbkonferansen

Written by
DOMMERE: Dommere og arrangører avholder sitt fellesseminar i forbindelse med klubbkonferansen 14. mars 2020. DOMMERE: Dommere og arrangører avholder sitt fellesseminar i forbindelse med klubbkonferansen 14. mars 2020. FOTO: Morten Jensen
Neste års fellesseminar i regi av Arrangør- og dommerutvalget blir en del av klubbkonferansen 14. mars 2020.

– Vi har ikke programmet ferdig ennå, men vi vil gjerne allerede nå flagge at neste års fellesseminar blir avholdt under klubbkonferansen og vil inngå som en del av den, forteller Tor Møinichen, som er leder av Arrangør- og dommerutvalget.

Klubbkonferansen arrangeres 14. mars på hotellet The Hub i Oslo, og samme dag og sted arrangeres også NSFs store jubileumsfest der både Kongen og Dronningen har tilsagt sitt nærvær. Norges Seilforbund feirer 50-års jubileum i 2020.

– Selv om ikke programmet er spikret ennå, kan jeg likevel røpe såpass at vi vil by på nyheter fra World Sailing, vi vil kikke på og gjennomgå årets appeller og det blir regel-quizer og gruppeoppgaver.

Tor Møinichen forteller også at de vil forsøke å samle opp en del erfaringer påp godt og ondt fra 2019-sesongen som man kan lære av, og det vil bli debatt om rekruttering og utdanning.

Han nøler heller ikke med å si at fellesseminaret er noe alle arrangører og dommere bør få med seg og oppfordrer til påmelding allerede nå.

Påmeldingen er allerede åpen – både til klubbkonferansen, fellesseminaret og jubileumsfesten.