onsdag, 25 november 2020

Tom Stiansen leder prisutdelingen

Written by
PROGRAMLEDER: Tom Stiansen har sagt ja til å lede hedersprisutdelingen 8. desember kl 19. PROGRAMLEDER: Tom Stiansen har sagt ja til å lede hedersprisutdelingen 8. desember kl 19. FOTO: Helly Hansen
8. desember skal årets hederspriser deles ut, og Tom Stiansen – alpinist og «71 grader nord»-programleder – vil lede utdelingen. Den vil bli sendt direkte på Facebook. 

Klokka 19 torsdag 8. desember vil det bli avslørt hvem som får årets hederspriser. Da vil du få vite hvem som blir årets seiler, årets juniorseiler, årets trener og årets ildsjel. Andre priser vil også bli utdelt. 

Vanligvis skjer utdelingen i form av seilerfesten etter mesternes mester, men i år vil det i stedet for det, bli en direktesendt TV-sending på Facebook. Den vil vare i cirka en snau time.

– Vi håper mange vil følge med på den, sier Per Christian Bordal i Norges Seilforbund.

Det vil også være andre innslag og overraskelser under sendingen, ved siden av prisutdelingen.

– Målet er å lage en hyggelig sending som markerer slutten på denne spesielle seilsesongen der koronaviruset har spilt hovedrollen og diktert premissene for hva slags seiling vi har kunnet holde på med, sier Bordal.

Helt ukjent med seiling er programleder Stiansen ikke. Han kommer fra en seilerfamilie, for pappa Svein Erik Stiansen var ikke bare en av landets beste skøyteløpere, han er også en svært habil seiler. Og det er ikke minst broren Pål, som kan vise til atskillige seilerbragder. Nå går det forlydender om at også Tom er blitt seiler – av det flyvende slaget – på det foilende brettet iQfoil.

Tom Stiansen vil med andre ord vite hva seiling handler om når han skal lede hederspris-programmet.

Så følg med – og sett av 8. desember kl 19 – og en times tid.