onsdag, 03 mars 2021

Nytt trenerseminar: Tekniskt trening for Optimist-seilere

Written by Iens Ludvig Host
OPTIMIST_HEMMELIGHETER: Mandag 22. mars skal hemmeligheten bak det å få en Optimist-til å seile fort, avsløres for alle landets trenere. OPTIMIST_HEMMELIGHETER: Mandag 22. mars skal hemmeligheten bak det å få en Optimist-til å seile fort, avsløres for alle landets trenere. Foto: Morten Jensen
Søndag 21. mars holder Mathias Mollatt det kanskje viktigste etterutdanningsseminaret for seiltrenere denne vinteren. Med seg har han med kjente storseilere: Bjørn Forslund og Fredrik Lööf.

Mathias har selv vært verdensmester i Euriopajolle, vært mangeårig medlem av Laser-landslaget og han toppet den aktive karrieren med OL-kampanje med seiling i høy fart i foilende Nacra 17. Bjørn har to VM-gull i OK-jolle, et i Snipe og han har vært på pallen i en lang rekke andre kjølbåtmesterskap. Fredrik Lööf har OL-gull og OL-bronse i Star, OL-bronse i Finnjolle og han har deltatt i seks OL.

Dette er med andre et lag som virkelig vet mye om det å seile fort og riktig, og det skal bli utrolig spennende når de tar norske seiltrenere med på en diskusjon om hvordan vi kan bidra til at våre unge seilere oppdager hemmelighetene og gledene med å få Optimistjollen til å gå fort.

Seminaret er åpent for alle seiltrenere – meld dere på via «minidrett.no». Seilere og andre som gjerne vil høre seminaret, kan følge det på NSFs Facebook-side. De påmeldte trenerne får tilsendt link til Teams-møtet dagen før. Seminaret starter klokka 17:30 og avsluttes 21:30.

Seminaret foregår søndag 21.mars fra kl 17:30 og det vil vare frem til cirka 21:30. Det er digitalt og foregår på Teams, og du kan melde deg på seminaret på «Min idrett» allerede nå og få tilsendt aktuell link og påminnelser før det begynner.