onsdag, 29 mai 2019

Knallstart for Clean Seas seiling i Sandefjord

Written by Jon Amtrup
​E24 Clean Seas Challenge og Volvo Ocean Summit i Sandefjord engasjerte det lokale næringslivet. ​E24 Clean Seas Challenge og Volvo Ocean Summit i Sandefjord engasjerte det lokale næringslivet.
E24 Clean Seas Challenge og Volvo Ocean Summit fikk en drømmestart i Sandefjord. Nærmere 200 personer fra næringslivet i Vestfold fikk både ny kunnskap om miljøutfordringene vi står ovenfor og en seilopplevelse.

​NSFs seilsportsligapartner Sail Logic har satt sammen et konsept som består av en dag med foredrag og relasjonsbygging mellom lokalt næringsliv om miljøutfordringene vi står ovenfor og hvordan de kan møte den endrede virkeligheten. Sandefjord var første by ut som arrangerer Volvo Ocean Summit og regattaen E24 Clean Seas Challenge.

Neste by ut er Oslo 12. juni.

På talerlisten i Volvo Ocean Summit sto blant annet Eirik Oland, COO i Handelens Miljøfond. Handelens Miljøfond støtter blant mange miljøintiativ også NSFs prosjekt i kampen mot marin forsøpling. Thina Margrethe Saltvedt, sjefanalytiker i Sustainable Finance-avdelingen i Nordea Bank, og Grant Larsen, CEO og eier av Cognia, samt en av seilerne bak Wolfpack Racing, var også på talerlisten for de nesten 200 deltakerne fra det lokale næringslivet.

På ettermiddagen var det dags for E24 Clean Seas Challenge; J/70 seiling i seilsportsligaformat.

- Det var en strålende dag på fjorden og tilbakemeldingene var tildels overveldende. Bedrifter kjempet mot hverandre og mange fikk seg en veldig positiv opplevelse av hva seiling faktisk er både som opplevelse og relasjonsbyggingsinstrument, sier Thomas Nilsson, initiativtaker til arrangementet.

Hvis din bedrift vil være med i Oslo 12. juni så finner du mer informasjon her.