tirsdag, 10 mai 2022

Vinn vinn-tilbud fra Watercircles

Written by
HALV PRIS: Watercircles tilbyr halv pris på seilbåtforsikring frem til 15. juni. HALV PRIS: Watercircles tilbyr halv pris på seilbåtforsikring frem til 15. juni.
Norges Seilforbunds samarbeidspartner, forsikringsselskapet Watercircles, har et tilbud som gir både seilere og seilforbund fordeler.

Frem til 15. juni har Watercircles nå en kampanje der de selger seilbåtforsikringer til halv pris. Er du medlem av en av landets 120 seilforeninger som er tilknyttet Norges Seilforbund, får du i tillegg hele 90 prosent rabatt på toppdekningen som selskapet kaller «Elite».

Det bør være et tilbud som er relevant for alle aktive seilere – enten det er i tur- eller regatta-sammenheng. Også for NSF har tilbudet en gevinst å by på.

– For seilforbundets del betyr avtaler som Watercircles gjør med medlemmer av seilforeningene, at en liten prosentandel går til det arbeidet vi gjør for seilsporten i landet. Så her er det snakk om et vinn vinn-tibud for både seilere og seilforbund, sier generalsekretær Per Christian Bordal.

Du kan lese mer om tilbudet her