torsdag, 29 september 2022

Glade jenter på camp i Ålesund

Written by
GLADE JENTER: Line Flem Høsts jentecamp i Ålesund samlet 11 ILCA-seilere. GLADE JENTER: Line Flem Høsts jentecamp i Ålesund samlet 11 ILCA-seilere. FOTO: Line Flem Høst Sailing/FB
11 fornøyde jenter deltok på Line Flem Høsts jentecamp i Ålesund. – Jeg tror alle lærte mye, sier Emilie Kathrin Vabø, som fulgte campen.

– Jeg synes det gikk bra, at jentene var fornøyde og fikk noe ut av samlingen, sier Line selv.

Dette kan NSFs breddeansvarlige, Emilie Kathrin Vabø, bekrefte. Hun var selv med på campen. Emilie forteller at de, til tross for litt laber vind, fikk tre gode økter på vannet. I tillegg hadde de en teoriøkt der alle hadde spørsmål til Line.

Og det handlet ikke bare om tekniske ILCA-spørsmål. OL-seiler Line la opp til en åpen diskusjon der de belyste utfordringer som prestasjonsangst, nerver og ritualer man har før en regatta. Line selv fortalte om sine egen erfaringer og blant annet om sanger hun gjerne hørte på før hun la utpå.

Seilerne som deltok var fra 13 til 17 år og de var 11 i tallet. Det var færre enn hva som tidligere har deltatt på Lines jentesamlinger, men på den annen side ble campen desto mer eksklusiv. Med seg som medhjelper hadde Line med seg Eline Flotoft Elnan.

– Jeg tror hver og en av seilerne følte at de fikk veldig tett og god oppfølging; at de ble sett, at de hadde det gøy og at de lærte mye, sier Emilie.

Alle som deltok fikk en T-skjorte fra Helly Hansen og et rosa skjøt fra Sail Center.

– Dessuten etterlot Line et ikke ubetydelig minne som takk til Ålesunds Seilforening, som huset campen. Foreningen fikk den gule leder-bibb’en hun hadde på seg da hun på et tidspunkt ledet OL-seilasene i Japan i 2021. Den vil få en hedersplass i foreningens nye klubbhus.