tirsdag, 11 oktober 2022

Line Flem Høst starter i VM i dag

Written by
KLAR: For første gang på lenge føler Line Flem Høst seg klar for et mesterskap. KLAR: For første gang på lenge føler Line Flem Høst seg klar for et mesterskap. FOTO: Facebook Line Flem Høst Sailing
Line Flem Høst starter i dag i sitt første ordentlige mesterskap siden OL: VM i ILCA 6 i Texas, USA.

Pandemi, egen sykdom og studier har gjort sitt til at det i dag er over et år siden Line Flem Høst stiller godt forberedt og klar i et mesterskap. Verdensmesterskapet for damer i ILCA 6 foregår i USA med Texas Corinthian Yacht Club som vertsskap, og på deltagerlisten stiller 86 seilere fra 40 nasjoner. Blant de startende er regjerende olympisk mester, Anne-Marie Rindom fra Danmark. Mesterskapet starter i dag, 11. oktober og avsluttes søndag 16. oktober.

Det er en spent Line Flem Høst som stiller til start.

– Det er første gang på lenge jeg føler at jeg er i form igjen og klar for et mesterskap, så jeg er veldig spent, sa Line for noen uker siden.

I sommer har hun fått ny trener, Steven LeFevre – en trener hun har sammen med finske Monika Mikkola. Hun er også med i en internasjonal treningsgruppe sammen med noen av verdens aller fremste ILCA 6-seilere.