tirsdag, 08 november 2022

HH YOUTH AWARD: Foreslå en kandidat!

Written by
HELLY HANSEN YOUTH AWARD: Nå haster det med å foreslå din favorittkandidat! HELLY HANSEN YOUTH AWARD: Nå haster det med å foreslå din favorittkandidat! FOTO: Morten Jensen
Du kan ennå foreslå kandidater til prisen Helly Hansen Youth Award. Fristen er 10. november, kandidaten må være mellom 16 og 23 år og det er ikke regattaresultater som teller mest.

Nå haster det med å foreslå kandidater til Helly Hansen Youth Award, som skal deles ut 30. desember i år. Norges Seilforbund har allerede fått forslag på flere gode kandidater, men vi ønsker oss flere! Fristen er 10. november – så det er ennå litt tid igjen.

Helly Hansen Youth Award er ikke som veldig mange andre priser innen seiling der det er kandidatenes prestasjoner på regattabanen som veier tyngst. For å kunne motta HH Youth Award må kandidaten ha utmerket seg også på andre områder. 

Og for å repetere kriteriene som legges til grunn for utdeling av prisen:

  • Originalitet og oppfinnsomhet i arbeidet med å forbedre seg og andre seilere
  • Fremgang innenfor seilsportsgrenen vedkommende er aktiv i
  • Engasjement for seiling og engasjement for sitt lokale miljø og medseilere
  • Hvor miljøvennlig aktivitet og engasjement til vedkommende kandidat er

Sammen med navnet på kandidaten må det også gis en begrunnelse for hvorfor nettopp denne personen bør få prisen. Begrunnelsen vil bli tillagt betydelig vekt når de 3–5 finalekandidatene som det skal stemmes over, skal plukkes ut.

Du kan nominere kandidater her.

– Vi vet det funnes mye flott og initiativrik ungdom i seilforeningene rundt om i landet, så vi håper alle dere som kjenner til dem, vil sende inn forslag, sier generalsekretær i NSF, Per Christian Bordal.

Prisen består av seilklær fra Helly Hansen til en verdi av kr 10 000. I tillegg deles det ut en 2. pris med seilklær til en verdi av 5000 kroner til kandidaten med nest flest stemmer og deretter en 3. pris til en verdi av 2500 kroner. 

Les mer om Helly Hansen Youth Award.

Og som sagt: Fristen er 10. november,