fredag, 10 februar 2023 09:24

Stjernelag av trenere til NSFs vårsamling

Written by
KICK START: NSFs vårsamling i Moss er en ypperlig måte å få en kick start på sesongen på – og en hel tropp av trenere står klare til å hjelpe deg! KICK START: NSFs vårsamling i Moss er en ypperlig måte å få en kick start på sesongen på – og en hel tropp av trenere står klare til å hjelpe deg! FOTO: Henrik Eriksen
NSF kan by på et svært sterkt trenerlag under vårsamlingen i Moss 25. og 26. mars. Samlingen er for klassene ILCA 4, 6 og 7, iQFOiL, WASZP, RS Feva, RS Venture og 29’er.

Det kan være fristende å skrive: «Har trenere, men mangler seilere» så langt om NSFs tradisjonelle vårsamling i Moss 25. og 26. mars. Påmeldingen har åpnet og store deler av trenerkabalen er allerede klar. Og det er ikke hvilke som helst trenere som kommer til Moss denne gangen.

Her er stjernelaget:

  • Mathias Mollatt
  • Frode Jørstad
  • Frank Kirkeland
  • John-Øivind Garvik
  • Eline Elnan
  • Mads Severin Hassum Olsen
  • Alexander Dahl Høgheim
  • Arthur Ulrichsen

I tillegg kommer alle årets trener 2-kandidater som vil ha en av sine praksis-helger under samlingen. De vil stå for regatta-arrangementene og være dommere. Seilerne på vårsamlingen vil med andre ord ikke mangle ekspertise som kan rettlede, lære bort og by på gode råd før den kommende sesongen!

– Vårsamlingen er en super måte å starte sesongen på for seilere på alle nivåer, og en eventuell fin oppkjøring til samlinger og regattaer i påsken, sier Emile Kathrin Vabø i NSF.

Hun er ansvarlig for samlingen, som er blitt en tradisjon for Norges Seilforbund.

Prisen for samlingen er kr 850 pr person ved påmelding før 12. mars. Beløpet inkluderer trening og felles middag lørdag. Mat utover fellesmåltidet må seilerne selv ordne. Det samme gjelder innkvarteringen for tilreisende. NSF har gjort en avtale med Moss hotell, der koden VÅR2023 gir rabatt. Ved deling av firemannsrom kommer man ned i 500 kroner per natt per person inklusive frokost.

Det er med andre ord en overkommelig pris – ikke minst om lokale seilforeninger også velger å gi sine ivrigste seilere litt støtte – til å få en «kick start» på seilsesongen.

Mer informasjon er tilgjengelig på vårsamlingens Manage2Sail-side der man også kan melde seg på.

På samlingen i 2022 deltok det i alt 99 seilere.

Med de gode trenerressursene som er blitt samlet til årets samling, håper NSF på tilsvarende gode deltakelse – og aller helst at «drømmegrensen» på 100 skal brytes.