Etter en vinter med mange kurs og mange seminarer er spørsmålet: Skal dette få noen konsekvenser for hva vi gjør i 2024? Bli med på seminar torsdag 21. mars kl 19!

Mange kurs og mange seminarer er blitt avholdt i vinter, og gode ideer og planer er blitt luftet. Men skal det bare bli med praten? 

– Skal dette få noen konsekvenser for hva som gjøres i 2024 – eller skal vi se tilbake på nok en vinter med mye hyggelig prat? Nå er tiden kommet for å konkludere før sesongen setter inn. Nå skal det vi har lært praktiseres, sier Henrik Wigers Larsen i NSF Akademiet.

Han inviterer til akademikveld torsdag 21. mars kl 19 på Teams. Det er åpent for alle interesserte å delta, og temaet er: «Det gode arrangementet – hva gjør vi annerledes i år?» 

Ideer må testes

– Det er jo så lett, så lett at seminarer og kurs med godt innhold og gode intensjoner blir til luft og ingenting når hverdagen kommer og sesongen skal settes i gang. Og så gjør vi det samme som vi alltid har gjort – og blir stående på stedet hvil.

Det han håper på og vil inspirere deltakerne på Teams-møtet til, er at 2024 bli året der alle tar fatt i de gode ideene og tankene som er blitt diskutert i løpet av vinteren og setter dem ut i livet  – for å teste og erfare.

– Kanskje er noen av ideene skikkelig gode og resulterer i mer seilglede og økt aktivitet. Andre ideer er kanskje ikke fullt så gode, ogviser seg ikke å slå an.  Eller kanskje var de ikke ferdig utviklet og kan forbedres?. Dette finner man ikke ut, uten å prøve.

Tid for å konkludere

– Jeg håper at vi i løpet av denne kvelden kan konkludere og kanskje enes om noe vi skal forsøke å prøve eller endre på. Kanskje har vinteren brakt frem noen aha-opplevelser som bare må bringes videre? Noe som kan bety en endring i positiv retning for å nå målet: Seilglede for alle – lenger!

Oppfordringen til alle som logger seg på Teams kl 19 på torsdag – og det håper han blir mange – er:

– La oss bringe frem det beste vinteren har båret frem og bli enige om hva som kan være verdt å prøve! Velkommen til en kveld med konklusjoner og nyskapning!