Norsk Seilsportsliga har inngått et samarbeid med bil- og båtpleie-firmaet BilXtra. Det kan bety en fordel også for din seilforening!

– Vi er veldig opptatt av å vedlikeholde og å holde båter og utstyr i tipp topp stand, og til det trengs en del utstyr, og ikke minst forbruker vi jo en hel del av pleiemidler i løpet av et år. Derfor er vi veldig glade og fornøyde med at vi nå har fått en god samarbeidspartner på dette området, sier Magnus Hedemark, prosjektleder for seilsportsligaen.

BilXtra heter den nye samarbeidspartneren til seilsportsligaen, og firmaet er Norges største faghandelkjede som har deler og tilbehør til bil, båt og mc. BilXtra har blant annet et stort utvalg av poleringsutstyr, som er spesielt aktuelt for alle med båt.

Rabatt til seilere

Samarbeidsavtalen med seilsportsligaen gir imidlertid fordeler også til alle landets seilforeninger og deres medlemmer.

– Ja, den innebærer at også de vil kunne få rabatt på BilXtras produkter, forteller Magnus.

Rent praktisk betyr det at ved å benytte rabattkoden SEIL24, så oppnår man en ikke ubetydelig rabatt på 25 prosent i hele nettbutikken. BilXtra har en rekke kjente produktmerker i utvalget sitt, som for eksempel Rupes, Fenice, Autoglym, Meguiars, Turtle Wax, Carpro, Tuga Chemie og Carwise.

– Vi i BilXtra er glade for å få lov til å spre vår kunnskap og vise frem vårt brede sortiment til Norges Seilforbunds medlemmer. Vi har dedikerte medarbeidere som står klare til å hjelpe dem med å få unna vårpussen på båten, sier markedsdirektør Terje Fredriksen i BilXtra.

BilXtra tilbyr også egne samarbeidsavtaler direkte med seilforeninger som ønsker og skulle ha behov for det

Seilforeningsavtale

– Ønsker seilforening en B2B-avtale (business to business) med BilXtra, så kan vi levere alt fra 12V batterier til smøremidler, forbruksartikler og vaskekjemi til båter i opp til 200 liters fat til veldig gode priser.

Om noe slikt er aktuelt, så kan foreningen ta direkte kontakt med BilXtra.

Rabattkoden SEIL24 kan imidlertid benyttes til enkeltkjøp av både seilforeningene og seilforeningenes medlemmer.

– Vi bruker mange av Rupes-produktene når vi vedlikerholder ligabåtene, og det var da vi skulle supplere det vi hadde av midler og utstyr, at vi ble tilbudt å inngå en avtale med BilXtra, fortelle Magnus.

Og ettersom det nå er mange seilforeninger som har egne J/70er – og andre klubbåter, har BilXtra satt opp dette spesialtibudet til seilforeningene:

– I kittet som vi tilbyr fra Italienske Rupes, får du en LHR21 MK3-poleringsmaskin med stor bakplate og utkast på 21mm som gjør den perfekt å jobbe med på store flater. I tillegg følger det med polish, puter og microfiber slik at du bare kobler til ledningen og starter jobben. Alt er pakket i en solid bag. Den veiledende prisen for hele kittet er 14 999 kroner, men til seilforeningene tilbyr vi det for 7999 kroner, sier Terje Fredriksen.

For å oppnå denne fordelen må kittet bestilles på nett. Benytt rabattkoden RUPESSEILER.image002