Seierspallen i NM i e-seiling bestod av de samme tre seilerne som har dominert mesterskapet siden det startet. Denne gangen var det August Austefjord som stod øverst. 

Mesterskapet, som denne gangen favnet om 26 deltakere, bestod i år av en kvalifiseringsrunde og en finale med de 20 beste fra kvalifiseringen. Og da den endelige resultatlisten var klar etter syv seilaser, bød den på få overraskelser.

August Austefjord fra Grimstad, som også vant kvalifiseringen, tronet på toppen. Det gjorde han også i 2021 da NM i e-seiling ble arrangert for første gang. Etter sitt første gull har han vunnet to sølvmedaljer.

Kjetil Solvang fra Christianssands Seilforening, som også har vunnet medalje i alle e-NM-ene som er blitt avholdt, vant sølv, mens de siste to års norgesmester, Jon August Houge, også han fra Christianssand, denne gangen måtte ta til takke med bronse. 

Komplett resultatliste

Av de 12 medaljene som er blitt delt ut siden NM i e-seiling ble introdusert i 2021, har denne trioen forsynt seg med 11 av dem. Den eneste som har klart å ødelegge medaljefangsten, er Balder Støen fra Nesodden som vant bronse i 2021.

Den store endringen som er skjedd siden det første NM-et er at deltakelsen har sunket. Den har vutviklet seg slik: 110, 57, 49 og 26 deltakere.

Med NM-gullet i e-seiling er August Austefjord også den første som er kvalifisert for årets Mesternes Mesterskap, som i år finner sted 11. og 12. oktober.  Neste NM som står på terminlisten er NM i Halvtonn i Asker som starter 31. mai.