Etter en travel høstsesong er det full fart for NSF Akademiet i januar. Sett av 11. januar og hør hva tidligere landslagstrener i håndball, Marit Breivik, har å si om roller, relasjoner og kommunikasjon.

Allerede 6. januar er imidlertid trener 2-kandidatene i gang med et kurs i fysisk treningsllære hos Norsk Toppidretsgymnas (NTG) i Bærum. Og 9. januar starter et trener 1-kurs.

11. januar kommer det et seminar på Teams som bør ha appell over det ganske land. Iens Ludvig Høst har fått med seg ingen ringere enn den tidligere landslagsstrenen i håndball og Olympiatopp-leder Marit Breivik.

– Hvordan skal vi forholde oss til hverandre for at vi alle skal bidra til og oppleve at et arrangement blir en hyggelig opplevelse? Roller, relasjoner og kommunikasjon er denne kveldens enkle, mellomommenneskelige, men i kampens hete ofte akk så vanskelige tema, sier Iens Ludvig, som sammen med Marit vil diskutere og belyse hva som skal til for at alle skal føle seilglede og trives – under et arrangement, i en gruppe og i seilmiljøet.

17. jnauar er det regionaldommerkurs, og 28. januar følger et nytt seminar på Teams for seilere og arrangører. Det vil handle om hvordan man skal komme godt i gang med en regatta. 

«Må linjen være perfekt? Må vinden være perfekt? Skal vi vente, utsette eller sette i gang. Om dette er det ulike meninger blant seilere, trenere, dommere og arrangører. Dette vil vi ha belyst!» heter det i seminarbeskrivelsen.

Utover vinteren og våren står en lang rekke kurs og seminarer på planen. En fullstendig oversikt kan du finne på NSF Akademiets nettside.

Delta og bygg opp kompetansen din om seiling!