E-seiling sesongen 2021 er i gang

For alle fra turseilere til  toppseilere og gamere engasjerer og inspirerer e-seiling  neste generasjons norske seilere og seilfans. Målet er å overføre spenningen som følger  med naturkreftene i seiling over til spillet for ivrige seilere over hele Norge.

Seiling krever konstant samspill og et tilegnede ferdigheter for å håndtere båt og naturkrefter. Disse unike egenskapene blir gjengitt nøyaktig i den virtuelle verdenen og hjelper seilere på land og fans uten tilgang til seilbåt å bli engasjert og inspirert av spenningen i seiling.

Spillseilskolen i Virtual Regatta gir en enkel forklaring av sporten og er et effektivt læringsverktøy for bedre forståelse av strategi, taktikk og terminologi i seiling.

Nå blir det NM i e-seiling!

E-sport er kommet for fullt – og det er kommet for å bli. Norges Seilforbund ser det som en velkommen mulighet for å skape aktivitet rundt om i foreningene.
Nå lanseres NM i e-seiling med første seilas allerede 1. mars:
– Ja, dette vil være et offisielt norgesmesterskap på linje med alle de andre NM-ene, sier generalsekretær Per Christian Bordal.

Mer informasjon

E-seilsport - kom i gang

E-seiling er et simuleringsspill, hvor man kan seile mot andre elelr mot seg selv. Både for å bli en dyktigere seiler, hygge eller for å ha det sosialt sammen.

Regattaer

E-seilsportsliga

Seilsportsliga starter som et aldri så lite «vorspiel» før ligaen starter fysisk i mai. Alle landets seilforeninger er invitert til å stille lag – og det koster ingen ting å være med.

For tekniske spørsmål vedrørende Norgesmesterskapet i e-seiling spillet, kontakt  Virtual Regatta Inshore Help Center

For spørsmål om eSailing World Championship, kontakt esailing@sailing.org virtualregatta.comsailing.org
© 2018 Alle rettigheter Norges Seilforbunde og World Sailing.