E-seiling sesongen 2022 er snart i gang

For alle fra turseilere til  toppseilere og gamere engasjerer og inspirerer e-seiling  den neste generasjons norske seilere og seilfans. Målet med eSeiling er å overføre spenningen som følger  med naturkreftene i seiling over til spillet for ivrige seilere over hele Norge.

KNS har allerede kjørt mange regattaer på hæsten i 2021 og sammen med Norgesmesaterkapet blir det en god vintersesong for eSeilerne i Norge.

 

Påmeldingen til Norgesmesterskap 2022 er åpen!

E-sport er kommet for fullt – og det er kommet for å bli. Norges Seilforbund ser det som en velkommen mulighet for å skape aktivitet rundt om i foreningene.

For andre året kjører vi nå Norgesmesterskap i eSeiling. Allerede 10.Januar starter første av 5 runder i grunnserien, før en finale den 28.mars kroner en ny Norgesmester i eSeiling.Påmelding og invitasjon

E-seilsport - kom i gang

E-seiling er et simuleringsspill, hvor man kan seile mot andre elelr mot seg selv. Både for å bli en dyktigere seiler, hygge eller for å ha det sosialt sammen.

Regattaer

E-seilsportsliga

Seilsportsliga starter som et aldri så lite «vorspiel» før ligaen starter fysisk i mai. Alle landets seilforeninger er invitert til å stille lag – og det koster ingen ting å være med.

Resultater