fredag, 12 august 2022 12:36

Hvem får seile i Mesternes Mester i år?

Written by
TITTELFORSVARER: Som vinner av Mesternes Mester 2021 er Morten Helgesen (t.v) selvskreven som deltager i år for å kunne stille som forsvarer av tittelen. TITTELFORSVARER: Som vinner av Mesternes Mester 2021 er Morten Helgesen (t.v) selvskreven som deltager i år for å kunne stille som forsvarer av tittelen. FOTO: Morten Jensen
15 seilere har per i dag kvalifisert seg for deltagelse i Mesternes Mester. Nye deltagere vil bli klare i løpet av kommende NM-helg.

Alle årets norgesmestre blir automatisk kvalifisert for deltagelse i Mesternes Mester. Kvalifisert for deltagelse er også vinnere av internasjonale mesterskap, og per nå har en deltager funnet veien til deltagerlisten i MM ad denne veien. Pia Dahl Andersen og Nora Edland vant U23-VM i 49er FX, og har med det sikret seg plass i norsk seilsports store sesongfinale der kongepokalen skal deles ut til vinnerlaget.

Mesternes Mester blir arrangert i Åsgårdstrand 14. og 15. oktober, og det skal seiles i J/70. Det hele avsluttes lørdag kveld 15. oktober med en gedigen seilerfest og premieutdeling på utestedet Vippa i Oslo. Dit er alle i seiler-Norge velkomne til å være med.

Hvem de 15 som til nå er kvalifisert for deltagelse i Mesternes Mester, kan du se på mesterskapets deltagerside der det er bilder og informasjon om hver av deltagerne. Siden vil bli oppdatert etter hvert som årets mestere kvalifiserer seg for deltagelse.