fredag, 09 desember 2022 13:49

HH Youth Award: Ved midnatt av kan du stemme

Written by
FEM KANDIDATER: Nå må du bestemme deg for hvem av de fem kandidatene du vil stemme på! FEM KANDIDATER: Nå må du bestemme deg for hvem av de fem kandidatene du vil stemme på!
Fra midnatt av (natt til 10. desember) åpner avstemningen på kandidatene som er nominert til prisen Helly Hansen Youth Award 2022. Da er det opp til deg å bestemme hvem som skal vinne de tre premiene.

For tredje gang skal Helly Hansen Youth Award deles ut. Det kom inn rekordmange gode forslag til kandidater til prisen – over 20 verdige kandidater ble foreslått og er vurdert av juryen. Til slutt ble fem finalekandidater plukket ut, og nå er det opp til seil-Norge – deg og meg – å stemme på den kandidaten man mener fortjener premiene aller mest.

I den sammenheng er det grunn til å minne om at dette ikke er en pris som går til den personen som er best til å seile eller andre, tilsvarende målbare parametre. Kriteriene som juryen har plukket ut kandidatene etter,  er nemlig disse:

  • Originalitet og oppfinnsomhet i arbeidet med å forbedre seg og andre seilere
  • Fremgang innenfor seilsportsgrenen vedkommende er aktiv i
  • Engasjement for seiling og engasjement for sitt lokale miljø og medseilere
  • Hvor miljøvennlig aktivitet og engasjement til vedkommende kandidat er

De fem kandidatene som nå kjemper om de tre premiene – seilklær fra Helly Hansen til en verdi av henholdsvis 10 000, 5000 og 2500 kroner, er disse:

Ved å klikke på linkene kan du lese mer om hver av kandidatene og gjøre deg opp en mening om hvem du vil stemme på.

Avstemmingen åpner ved midnatt natt til 10.desember, og du kan gi din stemme på denne nettsiden. Du har anledning til å avgi stemme til og med julaften. Du kan bare stemme én gang (systemet sørger for det), og det er de tre med flest stemmer som vinner premiene. 

Vinnerne vil bli offentliggjort 30. desember. Lykke til med stemmegivningen din!